Ystävällistä hammashoitoa Oulun Peltolassa

Asiakasilta ti 25.11.

06/10/2014

Tervetuloa asiakasiltaan!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Hammaslääkäriasema Oulun Kruunun asiakasiltaan. Pidämme asiakasillan tiistaina 25. marraskuuta klo 15-19. Illan teemana on hammas­lääketieteen uusimmat tekniikat ja hoitomuodot. Samalla sinulla on tilaisuus tutustua Oulun Kruunun uudistuneeseen tiimiin ja tiloihin Oulun Peltolassa.

Asiakasillan teemoja

Puoli vuotta täyteen Peltolassa. Esittelemme Oulun Kruunun uudet toimitilat sekä palvelun saatavuutta helpottavia käytäntöjä.

ASTRA Techin edustaja Piia Eskola kertoo nyky­aikaisista hammasimplanteista sekä niiden eduista suun hyvinvoinnin ja esteettisyyden näkökulmista.

CEREC-tekniikka. Tarjoamme oululaisille uusinta 3D CAD -tekniikkaa edustavaa CEREC-paikkaushoitoa, jonka avulla saat vioittuneeseen hampaaseen uuden ja täysin omaasi vastaavan keraamisen paikan tai pinnan nopeasti yhdellä hoitokäynnillä.

Oulun Kruunun ammattilaistiimi hallitsee perushoidon lisäksi kaikki keskeiset hammaslääketieteen erikoisalat. Uusin vahvistus tiimiimme on protetiikan erikois-hammaslääkäri Vesa Holappa.

Hyödynnä asiakasiltojen maksuton hoitoarvio!

Jos sinulla on esteettistä, purentaan, asentovirheisiin tai puuttuviin hampaisiin liittyviä kysymyksiä, asiakasilloissamme on mainio tilaisuus saada erikoishammaslääkärin suorittama alustava hoitoarvio suukirurgian, protetiikan tai oikomishoidon alueelta.

Varaa 15 min. mittainen aika soittamalla  23.11. mennessä
ajanvarausnumeroomme p.  020 7350 340.


Tarjoamme kevyttä ja maukasta pikkupurtavaa.
Kävijöiden kesken arvotaan kaksi valkaisuhoitoa.

Tervetuloa!

Helppo tulla, ilmainen pysäköinti

Uusi toimitilamme on hyvien liikenneyhteyksien varrella Peltolan kaupunginosassa Oulussa. Autolla meille pääsee kätevästi moottoritien kautta, bussilla ja polkupyörällä vielä helpommin. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin P-talossa. Tervetuloa!

Hammaslääkäriasema Oulun Kruunu Oy
Yrttipellontie 6, 90100 Oulu
Ajanvaraus p. 020 7350 340, p. 040 774 1727

Oulun Kruunu kartta ×