Ystävällistä hammashoitoa Oulun Peltolassa

Ystävällistä hammashoitoa koko kesän

26/06/2014

Kesällä hymy on herkässä!

Jälleen on aika nauttia kesän herkuista sekä hymyssä suin lämmöstä ja ystävien seurasta. Jos haluat kirkastaa hymyäsi, on kesä siihen otollista aikaa. Oulun Kruunu palvelee koko kesän lomakauden ajan, joten voit varata itsellesi sopivan ajankohdan soittamalla tai kätevällä nettiajanvarauksella.

Kesän tarjouksena suoritamme hampaiden valkaisun hintaan 190 euroa (norm. 210 eur).

Tarvittaessa teemme myös hampaiden puhdistuksen, jolla varmistetaan valkaisun hyvä lopputulos. Heinäkuussa palvelemme klo 8-15, mutta tarvittaessa myös ilta-aika järjestyy.

Uusissa raikkaissa tiloissa Peltolassa

Oulun Kruunu avasi vuoden alussa raikkaasti sisustetun ja nykyaikaisesti varustetun hammaslääkäriaseman Technopoliksen Peltolan kampuksella. Sinua palvelee 16 kokenutta hammaslääketieteen ammattilaista. Meiltä saat saman katon alta perushammashoidon sekä kattavan erikoishammashoidon kuten oikomiset, implantit, protetiikan ja esteettiset hoidot.

Varaa itsellesi aika ja huolla hymysi kesäkuntoon

Ajanvarauksemme päivystää numeroissa p. 020 7350 340 ja 040 774 1727 klo 8-20 (heinäkuussa klo 15 asti). Muina aikoina voit jättää soittopyynnön vastaajaan, niin soitamme sinulle takaisin. Oulun Kruunun nettiajanvarauksesta voit valita sinulle parhaiten sopivan ajan ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Hammaslääkäriaseman asiakkaana pysäköit ilmaiseksi Peltolan parkkitalossa. Meille on myös erinomaiset kevyenliikenteen yhteydet eripuolilta kaupunkia.

Tervetuloa saamaan kaupungin ystävällisintä hammashoitoa!

Helppo tulla, ilmainen pysäköinti

Uusi toimitilamme on hyvien liikenneyhteyksien varrella Peltolan kaupunginosassa Oulussa. Autolla meille pääsee kätevästi moottoritien kautta, bussilla ja polkupyörällä vielä helpommin. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin P-talossa. Tervetuloa!

Hammaslääkäriasema Oulun Kruunu Oy
Yrttipellontie 6, 90100 Oulu
Ajanvaraus p. 020 7350 340, p. 040 774 1727

Oulun Kruunu kartta ×