Ystävällistä hammashoitoa Oulun Peltolassa

Hymypysäkki

Enää ei kenenkään tarvitse yksin miettiä suun hyvinvointia tai hampaiden kuntoa. Oulun Kruunun Hymypysäkki on maksuton palvelu, jossa kokenut ammattilainen antaa yksilöllisen arvion ja vinkkejä hampaittesi hoitoon.

Helppo ja maksuton

Noin 20 minuutin mittainen käynti ei sisällä tarkastusta eikä hoitotoimenpiteitä, vaan tuottaa lähtötietoja ja ideoita suun terveyden sekä hampaiden ulkonäön parantamiseksi. Hymypysäkki on siten mainio tilaisuus palata hammashoidon piiriin, jos edellisestä käynnistä on vierähtänyt aikaa.

Uutta tietoa ja yksilöllinen suunnnitelma

Hymypysäkillä sinua palvelee suuhygienisti. Arvion perusteella voitte yhdessä suunnitella suun terveyttä ja hampaiden ulkonäköä parantavia toimenpiteitä. Oulun Kruunusta löytyy osaavat tekijät sekä perushammashoitoon että erikoishammaslääkäriä vaativiin hoitoihin. Hymypysäkillä saat monipuolista tietoa myös nykyaikaisista esteettisistä hoitomenetelmistä.

Varaa aikasi!

Varaa aikasi Nettiajanvarauksesta »
(valitse Kliininen hammashoito > Hymypysäkki)

Ajanvaraus

Ajanvarausnumeromme päivystävät arkisin ma-to klo 8-20 ja pe klo 8-18. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön yhteydenottolomakkeella.

Nettiajanvaraus on avoinna 24 h. Mikäli nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, ota yhteyttä puhelimitse.

p. 020 7350 340
p. 040 774 1727

Särkypäivystys

Särkypäivystys vastaanottoaikoina
p. 020 7350 340

Nettiajanvaraus »
Hinnasto »

Helppo tulla, ilmainen pysäköinti

Uusi toimitilamme on hyvien liikenneyhteyksien varrella Peltolan kaupunginosassa Oulussa. Autolla meille pääsee kätevästi moottoritien kautta, bussilla ja polkupyörällä vielä helpommin. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin P-talossa. Tervetuloa!

Hammaslääkäriasema Oulun Kruunu Oy
Yrttipellontie 6, 90100 Oulu
Ajanvaraus p. 020 7350 340, p. 040 774 1727

Oulun Kruunu kartta ×
oulun kruunu riitta jurvelin sh

Suuhygienisti Riitta Jurvelin

×
Oulun Kruunu Kati Liikanen

Suuhygienisti Kati Liikanen

×