Ystävällistä hammashoitoa Oulun Peltolassa

Palvelut

Oulun Kruunussa ratkeaa yhdellä käyntikerralla kaikki keskeisimmät suun ja hampaiden hyvinvointiin liittyvä kysymykset. Hoidamme sinua kokonaisvaltaisesti terveyttä, hyvinvointia ja ulkonäköä edistäen.

Säännöllinen hoito on vaivaton

Monella hammashoitoon liittyvät muistot liittyvät koulu- ja opiskeluaikojen kokemuksiin. Valitettavan monen kohdalla säännöllinen hoito on myös päättynyt  noihin vuosiin. Koskaan ei ole kuitenkaan liian myöhäistä laittaa tämä hyvinvoinnin kannalta tärkeä asia kuntoon. Moni yllättyy, kuinka paljon menetelmät ja hoitotulokset ovat kehittyneet.

Tervetuloa perustarkastukseen

Oulun Kruunussa asiakassuhde aloitetaan suun ja hampaiden perustarkastuksella. Sen perusteella laaditaan yhteinen hoitosuunnitelma ja hammashuollon toimenpiteet saadaan kalenteriin.

Maksuton arvio Hymypysäkillä

Oulun Kruunun Hymypysäkki on maksuton palvelu, jossa kokenut ammattilainen antaa yksilöllisen arvion ja vinkkejä hampaittesi hoitoon. Noin 20 minuutin mittainen käynti ei sisällä tarkastusta eikä hoitotoimenpiteitä, vaan tuottaa lähtötietoja ja ideoita suun terveyden sekä hampaiden ulkonäön parantamiseksi. Hymypysäkki on mainio tilaisuus palata hammashoidon piiriin, jos edellisestä käynnistä on vierähtänyt aikaa.

Oulun Kruunun osaaminen käytössäsi

Tutustu Oulun Kruunun laajaan palveluvalikoimaan ja ota yhteyttä sinulle ajankohtaisista hoitotarpeista. Meillä on käytössä Kelan suorakorvaus.

Ajanvaraus

Ajanvarausnumeromme päivystävät arkisin ma-to klo 8-20 ja pe klo 8-18. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön yhteydenottolomakkeella.

Nettiajanvaraus on avoinna 24 h. Mikäli nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, ota yhteyttä puhelimitse.

p. 020 7350 340
p. 040 774 1727

Särkypäivystys

Särkypäivystys vastaanottoaikoina
p. 020 7350 340

Nettiajanvaraus »
Hinnasto »

Helppo tulla, ilmainen pysäköinti

Uusi toimitilamme on hyvien liikenneyhteyksien varrella Peltolan kaupunginosassa Oulussa. Autolla meille pääsee kätevästi moottoritien kautta, bussilla ja polkupyörällä vielä helpommin. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin P-talossa. Tervetuloa!

Hammaslääkäriasema Oulun Kruunu Oy
Yrttipellontie 6, 90100 Oulu
Ajanvaraus p. 020 7350 340, p. 040 774 1727

Oulun Kruunu kartta ×