Ystävällistä hammashoitoa Oulun Peltolassa

Aito oululainen perheyritys

Hammaslääkäriasema Oulun Kruunu on aito oululainen perheyritys. Toimitusjohtaja Riitta Jurvelin toimii myös hoitotiimissä.

Tiimillä pitkä yhteinen työhistoria

Oulun Kruunussa asiakkaita palvelee neljätoista kokenutta hammaslääketieteen ammattilaista. Hoitotiimimme on tehnyt pitkään työtä yhdessä ja yhdistää luontevasti erikoisosaamisensa asiakkaan parhaaksi. Oulun Kruunu on panostanut myös viihtyisyyteen, ystävälliseen palveluun sekä hoidon laatua ja mukavuutta lisäävään teknologiaan.

Monipuoliset palvelut yhden katon alta

Oulun Kruunusta saat yhdestä paikasta perushammashoidon sekä kattavat erikoishammaslääkärin palvelut: oikomishoidon, keinojuurihoidon, iensairauksien hoidon, suukirurgian ja esteettisen hammashoidon palvelut. Ensimmäinen toimenpide on yhdessä tehtävä kokonaissuunnitelma, johon kukin spesialisteistamme antaa oman suosituksensa.

Oulun Kruunun uusi toimitila sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Peltolan kaupunginosassa Oulussa.

Ajanvaraus

Ajanvarausnumeromme päivystävät arkisin ma-to klo 8-20 ja pe klo 8-18. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön yhteydenottolomakkeella.

Nettiajanvaraus on avoinna 24 h. Mikäli nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, ota yhteyttä puhelimitse.

p. 020 7350 340
p. 040 774 1727

Särkypäivystys

Särkypäivystys vastaanottoaikoina
p. 020 7350 340

Nettiajanvaraus »
Hinnasto »

Helppo tulla, ilmainen pysäköinti

Uusi toimitilamme on hyvien liikenneyhteyksien varrella Peltolan kaupunginosassa Oulussa. Autolla meille pääsee kätevästi moottoritien kautta, bussilla ja polkupyörällä vielä helpommin. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin P-talossa. Tervetuloa!

Hammaslääkäriasema Oulun Kruunu Oy
Yrttipellontie 6, 90100 Oulu
Ajanvaraus p. 020 7350 340, p. 040 774 1727

Oulun Kruunu kartta ×